Skip to content

Mini Cooper căutat de autoritățile britanice, găsit în curtea unei case din Constanța

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, pe raza localităţii Oituz, un autoturism Mini Cooper, căutat de către autoritățile din Marea Britanie.

Joi, 30 aprilie 2020, poliţiştii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate, în zona de competență.

Astfel, în cadrul acţiunii, a fost identificat, în curtea unul imobil din localitatea Oituz, judeţul Constanţa, un autovehicul marca Mini, model Cooper, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor cu suspiciune asupra situaţiei juridice a acestuia.

Polițiștii de frontieră efectuat verificări suplimentare, constatând că mașina figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie, iar posesorul autoturismului este un cetăţean român, în vârstă de 28 de ani, cu domiciliul pe raza județului Constanța.

Posesorul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul, în valoare de aproximativ 30.000 lei, este căutat de către autorităţi.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Mașină furată din Marea Britanie, găsită la Constanța. Șoferul este cercetat penal

Mercedes de 20.000 de euro, confiscat unui român la frontieră. Mașina era căutată de autoritățile din Marea Britanie

Ordonanța Militară 10: Zborurile din și spre Italia, Germania, Marea Britanie, Austria și alte țări, suspendate până pe 14 mai

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!