Skip to content

Carnagiu de Crăciun pe șoselele din România: 46 accidente rutiere și 22 de morți

Astăzi, 26 decembrie 2019, un grav accident de circulație a avut loc în zona comunei Zamfirești între Râmnicu Vâlcea și Pitești.

Un șofer în vârstă de 70 de ani și soția sa au murit după ce bărbatului i s-a făcut rău la volan, a intrat pe contransens și a lovit un autoturism care circula regulamentar.

Tot astăzi, pe Valea Oltului, între Boița și Lazaret, un șofer a intrat într-o curbă pe contrasens și a lovit un alt autoturism.

Șoferul acestuia și pasagerul din dreapta au decedat, o persoană a fost grav rănită și alte două au ajuns la spital.

În zilele de 24 şi 25 decembrie 2019, au fost înregistrate 44 de accidente rutiere soldate cu 19 morţi, conform unui comunicat al Poliției Române.

Printre ele, enumerăm:

În județul Timiș, pe 25 decembrie a avut loc un accident între localitățile Remetea Mare și Bucovăț. Au fost implicate zece persoane, printre ele și copii, una dintre ele a fost găsită decedată.

Tot miercuri, două autoturisme s-au lovit frontal la ieșirea din Urziceni spre Buzău. Trei persoane au decedat, alte patru fiind rănite.

O tânără de 24 de ani a murit după ce mașina în care se afla s-a ciocnit violent de un alt autoturism în județul Argeș. Și în acest caz, șoferul a intrat pe contrasens.

Tragedie în Neamț: Doi români care se întorceau din Anglia au murit într-un grav accident rutier